Slané pečivo

chléb pšenično-žitný
dalamánek 250 g, dalamánek 450 g, chléb 900 g

královský chléb
vícezrnný chléb výrazné chuti, veka, 500 g, tmavý, 40 % žitná mouka, vysoký obsah olejnin (len, sezam) a jiných obilovin (oves, pohanka…)
pečeme v pondělí, ve středu a v pátek

slunečnicový chléb
tmavý, vícezrnný chléb s obsahem žitné mouky 40 %, kostka, 300 g, vysoký obsah olejnin a jiných obilovin, zvýrazňujícím prvkem je obsah slunečnicových semínek
pečeme v pondělí a ve středu

toustový chléb
světlý a tmavý

Pohankový chléb
Překvapí vás jeho příjemná chuť a vůně.
Základem kvalitního výrobku je poctivé zpracování vyvážené kombinace kvalitních surovin, jejíž složení odpovídá poptávce po novém druhu chuti i požadavkům moderní zdravé výživy.
Speciální úpravou netradičních obilovin byly připraveny vločky, které umožňují dosažení neobvykle vysokého podílu pohanky (33 %) a jáhel v pečivu. Jejich kombinací s dalšími cereáliemi vzniklo toto vynikající pečivo. Chuť a vůně je typická po pohance.
300 g

Pohankové zrno
Zdravá rychlá snídaně nebo svačina – menší varianta pohankového pečiva se stejně vynikající chutí a vůni. Nadýchané 'bochánky' z nejkvalitnějších surovin by na vašem stole určitě neměly chybět.
80 g
Pohanka je jedním z nejvýznamnějších zdrojů rutinu, který pozitivně ovlivňuje cévní systém, snižuje cholesterol, jako antioxidant má antikarcinogenní účinky a schopnost likvidovat volné radikály.

rohlíky, housky
strojové i ručně pletené

bagety
- chlebíčkové veky
- francouzské bagety
- bagety (světlá, louhovaná, kornbageta)
- hamburgerové žemle
- kaizerky

banketky
malé pečivo různých tvarů, tmavé i světlé
Ovsík
60 g, pšeničné pečivo s vysokým obsahem ovesné vlákniny, ovesný vláknina má vyvážený poměr mezi vlákninou ve vodě rozpustnou a nerozpustnou, ovesné pečivo je velmi měkké a vláčné, bez hrubých částic
Bagetka Rustikáno
80 g, pečivo s obsahem ječného sladu, bramborových vloček, koření, zeleniny (pažitka, restovaná cibulka, paprika, pórek), obsah žitné mouky 20 %
Žitný chléb
500 g, 100 % žitné mouky, z koření obsahuje pouze kmín
Žitný rohlík
80 g, 90 % žitné mouky
Špaldová bageta
160 g, špaldová mouka celozrnná (starý druh pšenice), vysoký obsah lepku – vláčná
Pivní chlebík
300 g, tmavý, pšenično-žitný chléb s obsahem žitné mouky 40 % a pivovarských kvasnic
Čiroková bagetka
60 g, čiroková mouka 10 %, slunečnicová semínka, obalená krupicí se žitnou moukou, čirok – stará obilovina (bezlepková, podobná kukuřičné)
Jáhlová kostka
70 g, – jáhly (loupaná forma prosa), proso (zdraví prospěšná superpotravina), dále obsahuje mouku pšeničnou a kukuřičnou

speciální pečivo

celozrnné pečivo
- kornbageta
- kornspitz
- selský rohlík
- celozrnná bageta
- rustikální žemle
- vícezrnné trojče

Chlebánek
Potěší vás klasická chuť? Přidali jsme k ní žádanější nový tvar a ještě něco navíc a proto je jemný pšenično-žitný tmavý chlebánek tím pravým pro vás. Díky jemné střídě a křupavé kůrce chutná výborně samotný, široké použití má ale i jako přílohové pečivo. Obsah žitné mouky 30 %

Staročeský rohlík
Křupavý ručně zpracovaný rohlík (55 g) s vysokým obsahem sladu (praženého ječmene). Obsahuje 10 % vepřového sádla, díky němu má rohlík zlatavou barvu, je křupavý a má měkkou střídku.