Pekařství Fiala, s. r. o.

Pekařství Fiala, s. r. o.
Luby 38
339 01 Klatovy
+420 376 310 529
info@pekarstvi-fiala.cz

ilustrační obrázek

Slané pečivo

chléb pšenično-žitný

chléb pšenično-žitný

dalamánek 250 g, dalamánek 450 g, chléb 900 g


královský chléb

královský chléb

veka, 450 g, tmavý, 50 % žitná mouka

pečeme v pondělí, ve středu a v pátek


farmářský chléb

farmářský chléb

kulatý, 450 g, světlý, vícezrnný

pečeme v úterý a ve čtvrtek


dýňový chléb

dýňový chléb

kostka, 450 g

pečeme v úterý


slunečnicový chléb

slunečnicový chléb

kostka, 450 g

pečeme v pondělí a ve středu


toustový chléb

toustový chléb

světlý a tmavý


Pohankový chléb

Pohankový chléb

Překvapí vás jeho příjemná chuť a vůně.
Základem kvalitního výrobku je poctivé zpracování vyvážené kombinace kvalitních surovin, jejíž složení odpovídá poptávce po novém druhu chuti i požadavkům moderní zdravé výživy.

Speciální úpravou netradičních obilovin byly připraveny vločky, které umožňují dosažení neobvykle vysokého podílu pohanky (33 %) a jáhel v pečivu. Jejich kombinací s dalšími cereáliemi vzniklo toto vynikající pečivo. Chuť a vůně je typická po pohance.

300 g


Pohankové zrno

Pohankové zrno

Zdravá rychlá snídaně nebo svačina – menší varianta pohankového pečiva se stejně vynikající chutí a vůni. Nadýchané 'bochánky' z nejkvalitnějších surovin by na vašem stole určitě neměly chybět.

80 g

Pohanka je jedním z nejvýznamnějších zdrojů rutinu, který pozitivně ovlivňuje cévní systém, snižuje cholesterol, jako antioxidant má antikarcinogenní účinky a schopnost likvidovat volné radikály.


rohlíky, housky

rohlíky, housky

strojové i ručně pletené


bagety

bagety


banketky

banketky

malé pečivo různých tvarů, tmavé i světlé


speciální pečivo

speciální pečivo


celozrnné pečivo


Chlebánek

Chlebánek

Potěší vás klasická chuť? Přidali jsme k ní žádanější nový tvar a ještě něco navíc a proto je jemný pšenično-žitný tmavý chlebánek tím pravým pro vás. Díky jemné střídě a křupavé kůrce chutná výborně samotný, široké použití má ale i jako přílohové pečivo.


Nopalový chléb.

Nopalový chléb

Nopal je mexické jméno aztéckého původu pro kaktus Opuntia ficus indica. Nopal je potravina starých Mayů. Kromě velkého množství pektinů a pestrého zastoupení minerálů a vitamínů je ze 47 % tvořen vlákninou, a to rozpustnou i nerozpustnou. Nopal obsahuje 17 aminokyselin, z nichž je osm základních esenciálních. Nopal má velice nízkou energetickou hodnotu, nižší než 20 kcal na 100 g prášku.

Nopalové pečivo má velmi příznivý vliv na zdraví, regeneruje ledviny, játra, žaludek, žlučník a především čistí zažívací trakt. Při konzumaci dvou až tří krajíčků tohoto dietního chleba denně dojde k postupnému uvolňování usazenin ve střevech, ustanou potíže s nadýmáním, zácpou i průjmem. Vyčištěním střev od usazenin dojde k fyzické i psychické regeneraci organizmu a přílivu energie.

Recepturu nopalového chleba jsme vyvinuli ve spolupráci s Mendelovou univerzitou v Brně a předními odporníky na diabetologii a onkologii.

Nopalový chléb je navíc dietní, takže jistě pomůže s redukcí váhy.

Nopalový chléb je vláčný, jemný, pórovitý a jeho trvanlivost je šest dnů od data výroby.

Nopalovou mouku přidáváme i do baget, pletýnek, copů, bulek, vek, rohlíků a bábovek.


Staročeský rohlík

Staročeský rohlík

Křupavý ručně zpracovaný rohlík (54 g) s vysokým obsahem sladu (praženého ječmene). Obsahuje 7 % vepřového sádla, díky němu má rohlík zlatavou barvu, je křupavý a má měkkou střídku.

2011 © Pekařství Fiala, s. r. o.